Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Buitenschoolse opvang (4-12 jaar)

Plezier en ontspanning na een drukke schooldag vinden we erg belangrijk. Kinderen kunnen vrij spelen maar kunnen ook kiezen uit een breed, gevarieerd activiteitenaanbod. Naar buiten, bewegen en muziek staan hierbij centraal. De bso activiteiten vinden plaats in het kindcentrum, op de begane grond, in de keuken, het atelier en op de leerpleinen.


Vakanties

In de vakanties hebben we een afwisselend vakantieprogramma en trekken we er ook lekker op uit. De bso-kinderen ontpoppen zich bijvoorbeeld tot ware Hollywoodsterren tijdens het Unicef Kinderrechten Filmfestival en gaan op avontuur met de Natuurbus, in samenwerking met Staatsbosbeheer.

Mijn Kind app

De bso medewerkers houden u wekelijks op de hoogte van de belevenissen van de kinderen via de Mijn Kind app. Via leuke foto’s en korte berichten krijgt u een nóg beter beeld van alle activiteiten, de kinderen met wie uw kind speelt en de nieuwe ervaringen.

Meer informatie over de buitenschoolse opvang, openingstijden, onze flexibele contractvormen en tarieven vindt u op www.partou.nl/peelstraat.
Humanistisch Kindcentrum Amsterdam is een samenwerking tussen Stichting Kolom en Partou kinderopvang
Humanistic Child Centre Amsterdam is a collaboration between Stichting Kolom and Partou kinderopvang (daycare).